Sunday, 13 October 2013

SEM 5 MEMANG KILLER SUBJECT SEMUANYA !!

SALAM ..Selamat petang semua .. hope korang semua sihat2 belaka :) hurmmmm terasa mcm dah lama gila tak update blog ni .. takde masa la nk update .. yela sem5 ni aku mmg busy gila .. dah akhir sem 5 baru sempat nk update kan .. bersawang2 dah ni .. huhuuhuhu .. sekarang ni aku tgah study week selama seminggu .. rasanye tak sampai seminggu pon .. hari jumaat aku balik BP .. tumpang my lecturer .. thanx cik sela sudi tumpangkan saya .. minggu depan dah kena balik poli .. maybe hari khamis aku balik poli .. kena balik awal sbb hari isnin 21/10 gua dah start exam ... ehemm ehemmm final exam around the corner dah ni .. aku bole relax2 lg kan .. tak study pape lagi .. terbaikk boboy boiii !! sem ni mmg aku stress sgt2 ... subject sem 5 ni mmg semua killer beb gua ckp lu ! mmg tough sgt2 .. final exam gua ade 3 paper : BUSINESS LAW, BUSINESS ACCOUNTING & HUMAN RESOURCE MANAGEMENT ! okayy mmg killer subject2 ni  ..*serioustalk takut gila gua nk jawab final ni .. hope gua dapat jawab dgn tenang dan mudah .. doakan kejayaan kami semua .. amin ..nk tak nak kena lah study jugak .. tak nak la repeat paper .. susah la ... aku kena jaga n maintain pointer aku .. biase la dpt biasiswa kan so kena lah jaga pointer .. kalau tak susah nnty ... aku harap sem ni lulus pon dah cukup lahh .. tak mengharap pointer tinggi sbb sem ni sgt susah!
goodluck all my classmate .. i will try my best .. Insyallah .. sama2 berjuang untuk mendapatkan segulung diploma .. pray for me .. harap dipermudahkan segala urusanku .. amin.. okay sampai sini jela penat menaip dah ni .. thanx for reading .. bye2 stalker  .. love uolsss muahhhhh <3

Monday, 13 May 2013

saje saje je nak update .. hihihii :P


assalamualaikum semua :)
hihihi dah berhabuk dah blog aku ni .. maklum lahh dah lama tak update blog ni .. hehe
emm biase lahh aku busy ngn practical .. mmg busy memanjang lah cte die kan .. hihokk
keje kol 8 hingga 5 ... aku practical kat mpbp selama 5 bulan .. alhamdulillah settle dah LI aku tu .. 
last LI 3/5/2013 hari tu .. now baru rajin nk update blog .. huhu .. padahal takdelah busy mana pon ..
cuma malas je ..biase lah penyakit M semakin menular ..emm presentation Latihan Industri pon dah settle lah nampak gaya nye ... tapi risau skit sebab aku jawab main2 je masa present tu ... hurmmm terasa rugi lak sbb tak study tol2 pasal organisasi .. hahha emm dah terlambat lh ainaa oii .. dah lepas pon present tuu .. now tgah tunggu result je .. emm takpelah .. yg lepas tu biarkan lepas je k .. *saje nk sedapkan hatii
hope dpt result yg okay lahh .. mintak2 lulus lah LI aku kan .. risau gak tauu .. hehhe
sekarang ni aku cuti sem dlm sebulan lahh .. bulan 6 nnty dah start sem baruuu .. huarghhhhh malas nyee ..
takde mood nk masuk sem baru .. *serious talk 
rasa mcm nk cuti selama2nye .. alamakk melebih lak aku ni kannn .. walau ape pon yg terjadi aku tetap akan habis kan diploma ni .. lagi setahun lagi .. hope semua berjalan dgn lancar lahhh .. insyallah .. pray for me ok!
banyak plak aku celoteh kan .. hehe maklong lahh dah lama tak hupdate belogg .. hukhuk
cuti sem agak bosan sebab dok besarkan perut kat uma ,.. makan tido makan tido jela keje aku .. best yaww ! ehh baru perasan hari ni genap dua bulan couple ngn dia .. thnx syg dpt bahagiakan i .. walaupon byk masalah yg kita harungi bersama .. i harap u tak putus asa mengejar cinta u ..never give up syg ..
allah always with us .. berdoa byk2 agar jodoh berkekalan .. aminn ..okayyy aku rasa sampai sini je kot .. penat dah aku menaip dari tadi .. panjang lebar cite .. hehehe ..  see u soon .. i love u :*
thnx for reading stalker :* muahhh

Tuesday, 8 January 2013

Practical !! Awesome !!


Assalamualaikum semua .. Morning semua <3 .. 
kejap je dah hari rabu kan ..dah masuk 4 minggu aku practical kat Majlis Perbandaran Batu Pahat ni ..
macam2 benda aku pelajari kat sini .. jumpe kawan2 baru , yg muda yg tua ,. hahah opss .. tua sgt2 pon ade taw ... lelaki2 kat sini ramai yg gatai2 tau .. scary gak aku tgok dyorg ni .. haihh .. sabar jela ,. ade yg panggil aku gegurl la .. tak suka la .. geli doe ! kau tu kan dah kawin . g jaga isteri kau k .. dok menggatai ngn aku lak .. gile !!! aku dua kawan aku yg same tgah practical gak .. yg sorang nama nye dayah n lagi sorang emma ... dua2 umo 21 .. tapi aku ngn dy macam sebaya je .. panggil kau aku .. hehehe .. relax r ..ary2 lunch ngn dyorg ... ok la .. kami suka ketawa ..heheh e.. normal la kan .. law tak ketawa mmg tak sah la kn ..huhu
dayah ni kelakar skit , aku ngn emma selalu usik dy ..lol .. tp best la kt sini .. ade kawan ..hehe .. aku duduk kt bahagian admin ni .. kdg2 byk keje , kdg2 tade keje .. hihi .. law tade keje aku on twitter n fb jela .. hahah ..keje wat slow2 je sbb tade elaun kat sini .. pandai kan kteorg .. hehehe .. redha jela walaupon tade elaun .. nk wt cm ne kn .. nk tukar tmpt lain leceh plak .. hehe .. tappi setakat ni sentiasa happy la walaupon kdg2 keje berlambak ! macam2 peel org kte dpt tau .. hehe .. ade dua org lelaki baru masuk dept aku ni .. yg sorang tu handsome tapi dah kawin plak .. dy baik la, selalu bual2 n buat lawak .. hehhe .. sweet je abg ni .. awww .. tergoda gak kdg2 .. hihi . ishh ape la aku ni . dah ade bini la dy tu .. hehe  .. smpi sini jela celoteh potpet aku .. okay c u later .. bye & assalamualaikum semua .. #muahhhmuahhskitt <3