Tuesday, 8 January 2013

Practical !! Awesome !!


Assalamualaikum semua .. Morning semua <3 .. 
kejap je dah hari rabu kan ..dah masuk 4 minggu aku practical kat Majlis Perbandaran Batu Pahat ni ..
macam2 benda aku pelajari kat sini .. jumpe kawan2 baru , yg muda yg tua ,. hahah opss .. tua sgt2 pon ade taw ... lelaki2 kat sini ramai yg gatai2 tau .. scary gak aku tgok dyorg ni .. haihh .. sabar jela ,. ade yg panggil aku gegurl la .. tak suka la .. geli doe ! kau tu kan dah kawin . g jaga isteri kau k .. dok menggatai ngn aku lak .. gile !!! aku dua kawan aku yg same tgah practical gak .. yg sorang nama nye dayah n lagi sorang emma ... dua2 umo 21 .. tapi aku ngn dy macam sebaya je .. panggil kau aku .. hehehe .. relax r ..ary2 lunch ngn dyorg ... ok la .. kami suka ketawa ..heheh e.. normal la kan .. law tak ketawa mmg tak sah la kn ..huhu
dayah ni kelakar skit , aku ngn emma selalu usik dy ..lol .. tp best la kt sini .. ade kawan ..hehe .. aku duduk kt bahagian admin ni .. kdg2 byk keje , kdg2 tade keje .. hihi .. law tade keje aku on twitter n fb jela .. hahah ..keje wat slow2 je sbb tade elaun kat sini .. pandai kan kteorg .. hehehe .. redha jela walaupon tade elaun .. nk wt cm ne kn .. nk tukar tmpt lain leceh plak .. hehe .. tappi setakat ni sentiasa happy la walaupon kdg2 keje berlambak ! macam2 peel org kte dpt tau .. hehe .. ade dua org lelaki baru masuk dept aku ni .. yg sorang tu handsome tapi dah kawin plak .. dy baik la, selalu bual2 n buat lawak .. hehhe .. sweet je abg ni .. awww .. tergoda gak kdg2 .. hihi . ishh ape la aku ni . dah ade bini la dy tu .. hehe  .. smpi sini jela celoteh potpet aku .. okay c u later .. bye & assalamualaikum semua .. #muahhhmuahhskitt <3