Tuesday, 11 December 2012

result dahh kuaa !!!


berdebar-debar jantung aku semalam .. nk tau sebab ape ? mesti la pasal result ..haha .. scary seyhh .. mcm nk tercabut nyawa aku nk tgu result
 kua .. hishhh .. law ade sakit jantung, bole mati ni oiii .. hikhik
dengan semangatnye aku pon bgon dari tido utk check my result ..
 takot nk check sebenarnye , so aku amek keputusan tok tak nk check dulu .. aku pon g on9 fb n tweet2 .. pastu , aku tgok my classmate semua dah tweet psl result .. hurmmm makin gugur jantung aku .. hishh..
 nk check tak nk ek ? emm aku tak check ag masa tu .. engt kan nk check lmbat skit .. aku takot aku fail macro jew ..hanya tuhan tahu betapa takut nye hati aku masa tu .. *ohhmaiigadd ..and than, ade dgr bunyi mesej , so aku pon bukak lah , sekali tengok from my ex .. opss . ape dy nk ni kan .. textnye berbunyi bergini "Ainaa dapat 3.**.. tahniahhhh AKJ "
hah ..terperanjat beruk aku tau tak .. aku pon tak check ag .. ade plak insan yg sungguh baik hati check kan tok aku .. ishh ishh ishhh .. ohh sgt terharuu n terus bukak new tab n check my result ..sungguh terperanjat n tak sangka sgt .. betul ke ? mcm mimpi plak kan .. tak sangka pointer aku meningkat gila .. *gembira
tak sangka aku tersenarai sebagai AKJ = Anugerah Ketua Jabatan a.k.a Dekan lahh ..
opsss tak sangka sgt .. alhamdulillah .. terima kasih tuhan sbb dah makbulkan doa hambamu ini ..
emm sampai sini jela cerita happy ku ini .. seriously aku happy sgt semalam .. hanya tuhan yg tahu perasaan aku .. okk sampai sini jela celotehh mak kepohh aku ni .. see u soon kwn2 ..
assalamualaikum  :)

No comments:

Post a Comment