Sunday, 13 October 2013

SEM 5 MEMANG KILLER SUBJECT SEMUANYA !!

SALAM ..Selamat petang semua .. hope korang semua sihat2 belaka :) hurmmmm terasa mcm dah lama gila tak update blog ni .. takde masa la nk update .. yela sem5 ni aku mmg busy gila .. dah akhir sem 5 baru sempat nk update kan .. bersawang2 dah ni .. huhuuhuhu .. sekarang ni aku tgah study week selama seminggu .. rasanye tak sampai seminggu pon .. hari jumaat aku balik BP .. tumpang my lecturer .. thanx cik sela sudi tumpangkan saya .. minggu depan dah kena balik poli .. maybe hari khamis aku balik poli .. kena balik awal sbb hari isnin 21/10 gua dah start exam ... ehemm ehemmm final exam around the corner dah ni .. aku bole relax2 lg kan .. tak study pape lagi .. terbaikk boboy boiii !! sem ni mmg aku stress sgt2 ... subject sem 5 ni mmg semua killer beb gua ckp lu ! mmg tough sgt2 .. final exam gua ade 3 paper : BUSINESS LAW, BUSINESS ACCOUNTING & HUMAN RESOURCE MANAGEMENT ! okayy mmg killer subject2 ni  ..*serioustalk takut gila gua nk jawab final ni .. hope gua dapat jawab dgn tenang dan mudah .. doakan kejayaan kami semua .. amin ..nk tak nak kena lah study jugak .. tak nak la repeat paper .. susah la ... aku kena jaga n maintain pointer aku .. biase la dpt biasiswa kan so kena lah jaga pointer .. kalau tak susah nnty ... aku harap sem ni lulus pon dah cukup lahh .. tak mengharap pointer tinggi sbb sem ni sgt susah!
goodluck all my classmate .. i will try my best .. Insyallah .. sama2 berjuang untuk mendapatkan segulung diploma .. pray for me .. harap dipermudahkan segala urusanku .. amin.. okay sampai sini jela penat menaip dah ni .. thanx for reading .. bye2 stalker  .. love uolsss muahhhhh <3

No comments:

Post a Comment